T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlkokulu

Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlkokulu

Telefon
4531411
Belgegeçer
4531411
WEB
https://mmt.meb.k12.tr
Adres
KURUÇEŞME MAH. 203/47 SK. NO 2 BUCA / İZMİR
Vizyon
Müşerref Mahmut Tınas İlkokulu olarak; vizyonumuz Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edilmesini sağlamak, okulumuzun çevresi ile birlikte kaliteyi ve başarıyı yakalamasını sağlamak, her işin gönüllülük ve işbirliği ile yapılabileceği inancını oluşturmak, kısacası eğitim-öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile Türk Milli Eğitim Sisteminin ilkeleri ve temel amaçları doğrultusunda model bir kurum olmaktır.
Misyon
Müşerref Mahmut Tınas İlkokulu olarak; misyonumuz Atatürk ilke ve inkılâplarına, Türk milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, yeniliklere açık, bilim ve teknoloji ile iç içe, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatılmış, özgüveni yüksek, sosyal becerileri gelişmiş ve kendini gerçekleştirebilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :33
Öğrenci :621
Derslik :22
Kütüphane Kitap Sayısı :189
Öğretim Şekli :Okulumuzda Tekli Eğitim Yapılmaktadır.
Saatler
İLKOKUL TEKLİ 13:30-18:25 OKUL ÖNCESİ: 13:00-18:00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Öğrencilerimizin çoğunluğu evleri yakın olduğu için yaya olarak gelmektedirler. Uzakta oturan öğretmenlerimiz ise otobüs, minibüs ve özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadırlar.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kuruçeşme Mah. 203/47 Sk.No:2
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçeye Uzaklık: 4,6 km (15 Dakika) İzmir Merkeze Uzaklık: 19 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okulumuzda öğrencilerimize yönelik halk oyunları, spor, satranç çalışmaları yapılırken velilerimiz için takı tasarımı kurslarımız her dönem açılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır